kajzerka czy kejzerka
Zamień czytanie na oglądanie!
Ach, jedzonko. Bez niego niemożliwe byłoby nasze przeżycie. Chrupiące pieczywo, pożywne makarony, bardzo zdrowy ryż, soczyste i słodkie, piękne owoce, kuszące aromatem i pięknym kolorem warzywa, pachnące mleczko, jajka, pyszne masełko, bogate w składniki odżywcze mięso i smaczne rybki… Jest tyle dobrych artykułów żywnościowych i sprawdzonych przepisów, że nasze życie kulinarne nie musi być wcale nudne, monotonne i niezdrowe.
W kilka minut można wyczarować pyszne różnokolorowe sałatki owocowe i warzywne, bogate w witaminy i minerały koktajle i soki, świeżo wyciskane z owoców w sokowirówce mamy, możemy przygotować aromatyczne kompoty na chłodne, zimowe wieczory, dżemy z samodzielnie zbieranych owoców.
Na specjalne okazje warto mieć przygotowane nalewki-czy to z liści dębu, ziemniaków, czy może z kwaskowej czarnej i czerwonej porzeczki, słodziutkich malin, soczystych bordowych wiśni.
Jeśli planujemy imprezy dla dzieci, zadbajmy o zdrowe przekąski z chrupiących warzyw, pyszne i lekkie dipy, możemy przygotować też domowe słodkości-czekoladę własnej roboty, pralinki z bakaliami, muffinki z polewą czekoladową, rog
W tej chwili widzisz tylko 50% opracowania
by czytać dalej, podaj adres e-mail!Sprawdź również:
Dodaj komentarz jako pierwszy!